JÕULUAEG VILNIUSES

14.-15.12.2024

 

Läheme Leedu pealinna Vilniusesse nautima sealset jõulumeeleolu, tegema sisseoste ja valima jõulukingitusi. Kas teadsite, et mitut puhku on Vilniuse katedraali esine jõulukuusk valitud Euroopa kõige-kõigemaks? See väärib kindlasti oma silmaga ära nägemist.

 

1.päev: Väljasõit Tallinnast, Estonia teatri eest kell 06.00 ja Pärnust, hotell Pärnu eest kell 08.00. Sõit läbi Läti ja Leedu. Pealelõunal jõuame Vilniusse. Kõigepealt külastame Baltimaade suurimat kaubandus- ja meelelahutuskeskust Akropol, mis on nagu omaette linn. Akropolis on lõputult suuremaid ja väiksemaid poode, hulgaliselt restorane ja kohvikuid, 8 kinosaali, jääareen, 14-rajaline bowling jm.   

Seejärel paneme reisikotid ja ostud kesklinna hotelli (Ibis Vilnius Centre) ning võtame ette ühise jalutuskäigu tuledes ja piduehteis vanalinnas. Näeme ära katedraali ja katedraali väljaku, kus seisab ka Vilniuse jõulupuu, millest on saanud jõulupealinna ja kogu Leedu jõulude lahutamatu sümbol. Igal aastal saab see uue, ootamatu ja suurejoonelise kujunduse ning on juba mitu aastat järjest tituleeritud Euroopa kauneimaks. Näeme veel Gediminase torni, ülikooli kvartalit, presidendilossi, Koidu väravaid jm. Kes ei soovi ühisel jalutuskäigul osaleda, leiab endale aga kindlasti mõne toreda ürituse, restorani või kontserdi. Neid on jõulude ajal linnas ohtralt.

 

2.päev: Hommikusöök. Vaba aeg, et omal käel linna avastada. Näiteks soovitame uudistada boheemlaste linnaosa Užupis, külastada suurvürstipaleed või lihtsalt jalutada, jõulukinke soetada ning imetleda jõuluehteis linna. Kell 14.00 alustame koduteed. Sõit läbi Baltikumi ja saabumine koju, reisi lõpp.

 

HIND: 155 EUR

Ühese toa eest lisatasu 35€ (kohtade arv on piiratud), ühene iste bussis 65€ 

Minimaalne reisijate arv on 30.

 

HIND SISALDAB: Mugavustega bussi, majutust kahe inimese tubades koos hommikusöökidega, giid-reisijuhi teenuseid, makse.

HIND EI SISALDA: Tervisekindlustust, tasuliste objektide pileteid.

BRONEERI

    GONDVANA REISID OÜ

    REGISTRIANDMED

    Majandustegevuse
    registri number : TRE000105

    Äriregistri nr. 10185963

    ARVELDUSARVED

    EE692200001120259808 Swedbank

    KONTAKT




      Gondvana Reisid

      Gondvana Reisid

      Salva Kindlustus, Gondvana Reisid

      © Copyright 2022 Gondvana Reisid OÜ